Радња

СРПСКА РАДЊА КРФ – СРПСКИ КЛУБ КРФ

КРФСКО ДРУШТВО ГРЧКО СРПСКОГ ПРИЈАТЕЉСТВА

klub7

У склопу Крфског друштва Грчко Српског пријатељства се налази Српска радња Крф где можете наћи релевантне књиге везане за ово острво, боравак Српске војске на Крфу, књиге везане за раздобље Првог светског рата и разне сувенире. Српски клуб на Крфу омогућиће вам да седнете, одморите, прелистате интересантне књиге, попричате са нама, чујете неке приче о Српској војсци и њеном боравку овде које нећете наћи у књигама и као најбитније стећи ће те нове пријатеље који ће вам увек бити на располагању овде на Крфу да вам помогну и усмере у правом правцу.

klub5

Крфско друштво Грчко Српског пријатељства има за циљ да оживи сећања на овај тешки период Српске историје и подсети садашња и будућа покољења о величини и значају страдања наших предака..

klub3Крфско друштво Грчко Српског пријатељства је организатор разних дешавања која повезују Српски и Грчки народ на Крфу. Будите слободни да нас контактирате ако вам је потребна помоћ око организовања вашег обиласка овог предивног острва и подсећања на велике тренутке Српске историје.

klub2У нама ћете увек наћи пријатеља који је спреман да вам помогне као што је локално становништво Крфа помогло Српским јунацима у најтежим тренуцима наше историје..